Paříž, Londýn, jižní Anglie

Velká Británie Velká Británie Londýn

žádný termín od 1. ledna 0001

8 -denní zájezd

ubytování:hotel

doprava:autokarem

strava:snídaně

Londýn - historická metropole Velké Británie, sídlo mnoha významných muzeí a nádherných památek na Temži. Paříž - metropole Francie - leží na Seině a nabízí rovněž slavná muzea s rozsáhlými sbírkami, monumentální stavby, plavbu lodí po Seině a nedaleký zámek Versailles

Program : 1.den: Odjezd v poledních hodinách, směr Praha, Rozvadov, noční průjezd SRN.
2.den: Ráno přejezd kanálu La Manche. Dopoledne prohlídka Londýna: střídání stráží u Buckingamského paláce, White Hall, Westminsterské opatství a parlament, Trafalgarské nám., obří kolo,… Ubytování, nocleh v hotelu.
3. den: Snídaně, Windsor – největší obydlený hrad na světě. Stonehenge – unikátní prehistorická zajímavost (vstupné á 530,-Kč/os., děti do 15 r. á 330,-Kč, studenti + osoby nad 60r. á 480,-Kč – nutné objednat při přihlášení!!!). Winchester – ve zdejší katedrále bylo korunováno 36 anglických panovníků, večerní procházka po Piccadilli Circus a SOHO. Nocleh v hotelu.
4.den: Snídaně, procházka po Londýně od chrámu sv. Dánů přes katedrálu sv. Pavla, City do Toweru – nejnavštěvovanější atrakce v Anglii. Odtud výletní lodí na Greenwich (cca 7 GBP), v noci přejezd trajektem do Francie.

5.den: Versailles - zámek západně od Paříže s řadou muzeí a historických památek. La Defense – moderní pařížská čtvrť. Fakultativně projížďka lodí po Seině. Ubytování v hotelu, nocleh.
6.den: Snídaně, celodenní prohlídka francouzské metropole PAŘÍŽ: Louvre a jeho muzea, katedrála Notre-Damme, Invalidovna, náměstí Cocord, Vítězný oblouk, Lucemburská zahrada, Panteon, večerní projížďka městem, Montmartr a bazilika Sacre Coeur aj. Nocleh.
7. den: Snídaně, Eiffelova věž a dokončení prohlídky pařížských monumentů. Ve večerních hodinách odjezd do ČR. Přes noc průjezd do ČR.

8.den: Příjezd do ČR v poledních (odpoledních) hodinách

Stravování: snídaně

4x snídaně

Doprava: autokarem

Zájezdovým autobusem

Ubytování: hotel

2x nocleh v hotelu v Londýně ve 2L pokojích a 2x nocleh v Paříži ve 3L pokojích (2L pokoj za příplatek 360,-Kč/os.)

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: