Kouzlo slovinsko - italského přímoří za zlatého podzimu

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • first minute
  • (maximální výše slevy může dosáhnout 1.200 Kč)
  • Seniorská sleva 55+: 300 Kč ( nesčítá se s jinými slevami)

Cena zahrnuje

  • 3x nocleh v hotelu 3* s vyhřívaným bazénem s mořskou vodou
  • 3x polopenze (formou bufetu)
  • welcome drink
  • doprava klim. busem
  • průvodce
  • povinné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • pokoj 1/1 2600 Kč
  • výlet 4. den 500 Kč (bez vstupů) při alespoň 20ti účastnících
  • místní taxa + reg. poplatek 9,5 EUR / osoba / pobyt - platí se na místě
  • informace: doporučená částka na vstupné 80 EUR
POHÁDKOVÝ ZLATÝ PODZIM VE SLOVINSKU, POBYT V HOTELU S BAZÉNEM S VYHŘÍVANOU MOŘSKOU VODOU
Památky, vino, bazén s vyhřívanou mpřskou vodou, jeskyně a koně. Slovinsko - to je především krásná krajina, která se na jaře halí do květů a na podzim do zlatočervených barev listí. Nabízí krásné horské i přímořské scenérie, tajemné krasové jeskyně, nádherné pobřeží s romantickými historickými městečky a lahodné víno i místní speciality. Italsko - slovinské pobřeží nabízí navíc řadu nej! Pobývat budete v Hotelu Salinera***, který leží v Strunjanském zálivu mezi městy Strunjanem a Piranem přímo u Jaderského moře. Je obklopen nádhernou zahradou se vzrostlými jehličnany a bohatou středomořskou vegetací. Na blízkou štěrkovou pláž je to jen 200 metrů. Hotel kromě nádherné polohy s překrásným výhledem na záliv nabízí elegantní wellness centrum, saunový svět a širokou nabídku masáží a kosmetických služeb.

Stravování: polopenze

polopenze formou bufetu

Ubytování: hotel ***

Hotel Salinera*** leží v Strunjanském zálivu mezi městy Strunjanem a Piranem přímo u Jaderského moře. Je obklopen nádhernou zahradou se vzrostlými jehličnany a bohatou středomořskou vegetací. Na blízkou štěrkovou pláž je to jen 200 metrů. Hotel kromě nádherné polohy s překrásným výhledem na záliv nabízí elegantní wellness centrum, saunový svět a širokou nabídku masáží a kosmetických služeb.

K dispozici hostům jsou zde komfortně zařízené pokoje typu standard. Součástí všech pokojů je moderní koupena se sprchovým koutem, WC, satelitní televize, minibar a internetové připojení WIFI. V pokojích typu standard je možnost přistýlky vhodné pro děti do 10 let. Hotel je přizpůsoben invalidním hostům.
Hotelové služby a vybavení
V prostorách hotelu najdete lobby s internetovým koutkem, výtah, obchůdek, elegantní restauraci s terasou, Areta bar, plážový bar.
Wellness služby a bazény
Součástí komplexu je wellness centrum s krytým bazénem s mořskou vodou a dětským brouzdalištěm, velký venkovní bazén s mořskou vodou a menší dětský bazén. Hosté mohou využit slunečníky a lehátka. Velká zahrada s bazény sahá až k pláži.
Najdete zde rovněž svět saun s bylinkovou saunou, finskou saunou, infra saunou, parní lázní, vířivkou, soláriem a nabídkou masáží. Nechybí ani kosmetické služby včetně manikúry a pedikúry, tělového peelingu, detoxikace a meditačních technik.

Bioenergetický park Salinera
V srdci rezortu poblíž moře se nachází výjimečný park s bujnou vegetací a 12 energetickými body, které harmonizují tělo i duši.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR v podvečer, cesta přes Rakousko do Itálie.
2. den: Průjezd krásnou alpskou krajinou a příjezd na italské pobřeží. Navštívíte jeskyni Grotta Gigante neboli Obří jeskyni, která je považována za největší jeskyni na světě přístupnou turistům (zapsaná v Guinessově knize rekordů) - obrovský dóm, úchvatné krápníky a varhany. Poté vás čeká bělostný kamenný zámek Miramare s překrásným parkem nacházející se na vrcholu skalnatého ostrohu Grignano v zálivu u Terstu. Nechal o postavit arcivévoda Maxmilián Habsburský . Krásné interiéry i venkovní terasy se sochami, jezírky a výhledy na terstský záliv. Krátká zastávka v historickém centru Terstu. Ubytování v hotelu Salinera***, využití koupelí v krytém bazénu s mořskou vyhřívanou vodou. Nocleh.
3. den: Návštěva Lipice - světoznámé chovné stanice bílých koní, španělská jezdecká škola. Poté se vypravíme za vínem do slavného vinného údolí Vipavy. Navštívíte zde středověké městečko Vipava nazývané malé slovinské Benátky a samozřejmě budete moci ochutnat výborné místní víno, popřípadě i sýry a další pochoutky. Odpolední koupání v mořském parku (popř. možnost celodenního pobytu). Poté návštěva a průvodcovaná prohlídka Piranu - malebného městečka s "benátskými" uličkami a kouzelným osvětlením, posezení u vína nebo zmrzliny. Nocleh.
4. den: Pobyt v mořských lázních, fakultativně půldenní výlet po krásách Slovinsko - italského krasu. Čeká vás romantika krasu plného jeskyní, hlubokých kaňonů a také vinic. Navštívíme unikátní Škocjanskou jamu - mimořáný krasový komplex s největším podzemním kaňonem na světě, 11 propojených jeskyní, přírodní mosty. Zpáteční cestu můžete absolvovat lanovkou nebo vyjít po schodech kolem vodopádu. Krásná krasová krajina. Hrastovlje - románský kostelík Nejsvětější trojice - unikátní fresky s hlaholským písmem (tanec smrti). Pro zájemce exkurze na solná pole v Sečovlje. V pozdním odpoledni relaxace v bazénu. Nocleh.
5. den: Dopoledne ještě možnost vykoupání nebo procházky do NP Strunjan, poté odjezd do Lublaně - prohlídka centra hlavního města s mnoha barokními uličkami plnými kaváren, Prešenerovo náměstí, Trojmostí, tržnice, nábřeží řeky Lublanice, hrad. Užijeme si pohodové atmosféry pohostinné podzimní Lublaně! Odjezd do ČR.
6. den: Návrat v časných ranních hodinách.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: