HOTEL **+ a DEPANDANCE VALDALISO** - ROVINJ

Slevy

  • dítě do 2 let v doprovodu s rodiči bez nároku na lůžko se stravou zdarma u všech druhů
  • pokojů
  • dítě do 10 let na řádném lůžku s 1 dospělou osobou v pokoji basic a standard – sleva 40%
  • dítě 2 - 10 let na přistýlce se 2 dospělými osobami v pokoji superior – zdarma
  • dítě do 10 let na řádném lůžku s 1 dosp. osobou a dítětem v pokoji superior – sleva 50%
  • Mimořádná sleva na 1. chvíli 25% do 15. 2.!!! 2014
  • Mimořádná sleva na 1. chvíli 15% do 15. 3.!!! 2014

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze – švédský stůl
  • každodenní úklid pokoj
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • parkovné

Cena nezahrnuje

  • doprava
ROVINJ
Rovinj je pro mnohé nejkrásnějším a nejromantičtějším místem na pobřeží Jadranu. Se svou typickou starou středomořskou architekturou, úzkými uličkami, tajemnými průchody a schodišti je Rovinj jedním z klenotů Istrie. Je to rybářské město i město umělců. Jeho siluetu milují fotografové a jeho lesnaté pobřeží a blízké ostrovy turisté. Najdete zde historickou zvonici sv. Eufemie, kapli sv. Trojice ze 13. stol. i moderní mořské akvárium. Nedaleko Rovinje je přírodní a rybí rezervace a také Limski záliv připomínající norské fjordy.

Hotel se nachází několik minut jízdy z centra historické Rovinje (cca 3,5 km), leží v klidné zalesněné části, která obklopuje hotel a jeho 2 depandance. Ubytování: Hotel - pokoje jsou jednolůžkové a dvoulůžkové s možností přistýlky. Všechny pokoje mají SAT/TV, telefon, balkon, minibar, centrální vytápění. Depandance – pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky. Všechny pokoje v depandanci mají sociální zařízení, SAT/TV, telefon, balkon nebo zahrádku mají jen některé pokoje – viz ceník. V depandanci jsou také rodinné pokoje ve skladbě ¼ (1/2 + 1/2) – ceník najdete na webových stránkách. Trezor je k dispozici na recepci za poplatek. Komplex leží přímo na pláži. Pláže jsou skalnaté a kamenité s upravenými betonovými plochami na slunění. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek. Vybavení hotelu: hostům je k dispozici klimatizovaná restaurace, 2 restaurace á la carte, pizzerie, aperitiv bar, směnárna na recepci, TV místnost, internetový kout, noční bar, terasa, plážový bar, market, obchod se suvenýry, stánek s novinami, místnost s hrami. Sport a zábava: dětská zahrádka – herna pro děti od 3 do 8 let. Hlídání dětí každý den (10 – 18 hod.) od 15. 6. do 15. 9. (Toto období se může změnit podle obsazenosti komplexu. Pro dospělé a děti komplex zajišťuje celodenní a večerní animaci (kromě soboty). Pro děti ve věku 4 – 11 let je tu miniclub s animací, večerní program pro děti mini disco. Pro dospělé v rámci animace: ranní gymnastika, stolní tenis, plážový volejbal. Večerní animace: živá hudba, karaoke, různá show, taneční večery, folklorní večery. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, plážový volejbal, hřiště pro míčové hry. Je zde potápěčské centrum se školou potápění. Dále trampolína, curling, pěší stezky. Z pláže je překrásný pohled na starou Rovinj, kam je nejlépe dojet taxi-člunem za cca 20 KN.

Stravování: polopenze

polopenze – švédské stoly

Ubytování: hotel **+

Depandance – pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky. Všechny pokoje v depandanci mají sociální zařízení, SAT/TV, telefon, balkon nebo zahrádku mají jen některé pokoje – viz ceník. V depandanci jsou také rodinné pokoje ve skladbě ¼ (1/2 + 1/2) – ceník najdete na webových stránkách. Trezor je k dispozici na recepci za poplatek. Komplex leží přímo na pláži. Pláže jsou skalnaté a kamenité s upravenými betonovými plochami na slunění. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek. Vybavení hotelu: hostům je k dispozici klimatizovaná restaurace, 2 restaurace á la carte, pizzerie, aperitiv bar, směnárna na recepci, TV místnost, internetový kout, noční bar, terasa, plážový bar, market, obchod se suvenýry, stánek s novinami, místnost s hrami.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: