Bodamské jezero s rozkvetlým rájem květin

Německo Německo Kostnice

1 termín od 30. května 2024

4 -denní zájezd

ubytování:pension

doprava:autokarem

strava:snídaně

od 7 390 Kč

sleva 5% původně 7 790 Kč
30.05. - 02.06.24 čtvrtek - neděle
snídaně autokarem
Sleva 5% 7 790 Kč 7 390 Kč
cena za 4 dny (2 noci)

Slevy

  • first minute: 400 Kč do 28. 2.. 2024
  • Seniorská sleva 55+: 150 Kč (nesčítá se s jinými slevami)

Cena zahrnuje

  • 2x nocleh se snídaní – hotel / penzion
  • doprava – klim. bus
  • průvodce
  • povin. pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • místní taxa - platí se na místě
  • jednolůžkový pokoj - 1.820 Kč (příplatek: 1820 Kč)
  • informace: vstupy cca 70 EUR
OSTROV MAINAU A DALŠÍ PERLY BODAMSKÉHO JEZERA
Ostrov Mainau je klenotem Bodamského jezera. Jeho krásné zahrady mají v každém ročním období co nabídnout a procházka jejich zákoutími patří k vrcholným zážitkům. Samozřejmě, že jaro je zde nejkrásnější. Také ostatní místa vás uchvátí svou atmosférou a krásným přírodním okolím.

Program zájezdu

1. den: Odjezd po půlnoci, ráno příjezd k Bodamskému jezeru – tzv. „Švábskému moři“ a prohlídka květinového ostrova Mainau, který je proslulý svou krásou a vůní a působí jako by připlul ze středozemí. Možnost navštívení i Motýlho domu. Poté odj.na prohlídku Kostnice , její historické části, včetně památek na Mistra Jana Husa - místa soudu i upálení. Odjezd na nocleh.
2. den: Meersburg, jehož půvabně sešlý zámek a řada hrázděných domů působí, jako pohádkové město - prohlídka. Friedrichshafen, město je neodmyslitelně spjato s postavou hraběte Ferdinanda von Zeppelina, který zde vyráběl i vypouštěl své vzducholodě - návštěva jeho musea s jeho hlavní atrakcí vzducholodí Hindenburg. Lindau – ostrovní město, které pro množství svých historických staveb bylo vyhlášeno památkovou zónou – prohlídka. Nocleh.
3. den: Dnes absolvujeme příjemnou romantickou projížďku po jezeře a poznáme krásné panorama části pobřeží. Poté vyjedeme lanovkou na Pfänder (1.064 m), (možnost kombinovaného lístku Berg and See) odkud se nabízí krásný výhled na jezero, možnost procházky např. sestup do atraktivní vesnice Fluh. Prohlédneme si rakouské pobřežní město Bregenz, především jeho Altstadt. Odjezd do ČR.
4. den: Příjezd v časných ranních hodinách.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: