Adventní Bratislava, Budapešť a termály

Maďarsko Maďarsko

žádný termín od 25. listopadu 2022

3 -denní zájezd

ubytování:hotel

doprava:autokarem

strava:polopenze

od 5 890 Kč

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • 2x nocleh v dvoulůžkovém pokoji s vl. soc. zařízením
  • 2x polopenze
  • doprava - klim. bus
  • průvodce
  • povin. poj. CK
Kouzlo historických měst Bratislavy a Budapešti tvoří báječnou kulisu neméně kouzelným adventním trhům. Zastavíte se za památkami těchto měst a hlavně si užijete vánočních trhů ve znamení tradic a folklóru. Ochutnáte pečené klobásky, dobré vínko a svařáček a necháte se hýčkat v hřejivé vodě v termálních lázních.

Odjezdová místa: Semily (5:00), Jičín, Kolín, Jihlava (čerpací stanice), Brno, po trase dle dohody. ( Praha)

Program zájezdu

1. den: Ráno odjezd, přejezd na Slovensko - návštěva Bratislavy - města na Dunaji. Prohlédnete si exteriéry paláců slovenské metropole, budete moci navštívit Bratislavský hrad a hlavně vyhlášené adventní trhy, kde si pochutnáte na dobrém svařáku, typické kapustnici, vepřové pečínce, klobáskách a dalších dobrotách. Nocleh.
2. den: Ráno Budapešť - návštěva centra Pešti - prohlídka katedrály sv. Štěpána, procházka po noblesní promenádě po ulici Váci, návštěva vyhlášené tržnice, kde můžete nakoupit maďarské speciality, zastávka na kávičku v typické budapešťské kavárně. Jízda prvním metrem v Evropě, náměstí Hrdinů. Všude vás bude doprovázet atmosféra vánoc, budou vás lákat adventní trhy s voňavými specialitami. Fakultativně odpolední koupání v slavných termálních lázních Szechenyi. Nocleh.
3. den: Dnes si prohlédneme Budín - Hradní vrch – možno vyjet historickým výtahem, palác, Rybářská bašta, Matyášův chrám - všechny tyto památky opět činí romantickou kulisu adventním stánkům. Fakultativně projížďka lodí po Dunaji s občerstvením, osobní volno nebo možnost koupání v lázních Gellert. Odjezd do ČR, návrat do půlnoci (Praha).

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: