Sárvár- termální perla Zadunají

Maďarsko Maďarsko

žádný termín od 28. září 2023

4 -denní zájezd

ubytování:hotel ***

doprava:autokarem

strava:snídaně

od 8 990 Kč

Slevy

  • first minute
  • Seniorská sleva 55+: 300 Kč (nesčítá se s jinými slevami) (sleva: -300 Kč)

Cena zahrnuje

  • 3 x nocleh – hotel*** – dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím
  • 3 x polopenze
  • doprava klim. bus
  • průvodce
  • povinné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • místní taxa 460 HUF / noc / osoba od 18 let (příplatek: 460 Ft)
  • fakultativní výlet 230 Kč (min. 20 os.) (příplatek: 230 Kč)
RELAX V NEJMODERNĚJŠÍCH MAĎARSKÝCH TERMÁLECH

V Sárváru vás čekají nejen nejmodernější maďarské luxusní lázně a nejúčinnější termální lázně v Zadunají, ale budete moci také ochutnat maďarská vína a speciality a navštívit také zámek proslulé čachtické paní - krvavé hraběnky Báthory.

Program zájezdu

1. den: Odjezd časně ráno, přejezd do Maďarska, Šoproň - nejkrásnější středověké maďarské město s krásnou gotickou a barokní architekturou - prohlídka. Sárvár (Blatný Hrad) - město se zámkem krvavé hraběnky Alžběty Báthoryové (Čachtické paní). Nocleh.
2. den: Celodenní pobyt v termálech v Sárváru, můžete relaxovat v krytých, částečně krytých, vnitřních propojených s venkovními a venkovních bazénech o teplotě 32 - 38°C, zážitkovém bazénu s divokou řekou, tryskami, protiproudem a jakuzzi. Je zde i velký plavecký bazén a další řada atrakcí. Možnost využití saunového světa. Můžete také navštívit městské arboretum. Nocleh.
3. den: Výlet do městečka Köszeg - "národní šperkovnice"- s krásně zachovalým centrem - jedno z nejpůvabnějších náměstí v Maďarsku Jurisics tér, gotický kostel sv. Jakuba, barokní kostel sv. Emericha, brána Hrdinů, hrad a uličky středověkého vnitřního města obehnané hradbami. Dále navštívíte Ják - nádhernou románskou baziliku sv. Jiří z 12. stol. a skanzen - Muzeum vesnice v Szombathely. Na závěr dne budete moci relaxovat v dalších slavných maďarských termálních lázních Bük. Nocleh.
4. den: Odjezd, Masonmagyaróvár - historické centrum městečka, popř. posezení v czárdě a návštěva termálních lázní, označovaných jako jedny z nejúčinnějších termálních lázní v Evropě. Návrat do 24:00.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: