Advent v Solné komoře - Bad Ischl, Hallstatt a Wolfgangsee

Rakousko Rakousko

žádný termín od 10. prosince 2022

2 -denní zájezd

ubytování:hotel

doprava:autokarem

strava:snídaně

od 3 790 Kč

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • 1x nocleh se snídaní
  • doprava
  • průvodce
Kouzlo adventu v alpských městečkách Solné komory okouzlí nejen svou atmosférou, ale i romantickou polohou těchto míst. Jestliže celou kouzelnou atmosféru doplní ještě voňavá klobáska nebo perníček a hrnek svařeného vína, je adventní atmosféra úplně dokonalá.

Program zájezdu

1. den: Odjezd časně ráno, přejezd do Rakouska. Nejprve se zastavíme v Bad Ischlu, projdeme se místy, kudy chodila císařovna Sisi a další příslušníci císařského rodu. Atmosféra městečka nás vrátí zpět do doby zašlé slávy císařství. Navštívíte zde adventní trhy a třeba i zajdete na výborný zákusek do oblíbené cukrárny císařovny Sisi. Odpoledne navštívíme půvabný adventní trh na malebném náměstí v hornickém městečku Hallstatt, ležícím u břehů stejnojmenného jezera. Budete si moci vychutnat úchvatný výhled na město a okolní jezero skýtá dechberoucí visutá vyhlídka.
2. den: Romantický advent na jezeře Wolfgangsee patří k nejkrásnějším v Rakousku. Odehrává se především v městečkách St. Wolfgang, Strobl a St. Gilgen. Budete si moci vyjet zubačkou na horu Schafbeg s nádhernými výhledy (V zimě vyjíždí na Schafbergalm, ne až pod vrchol), budete moci plout po jezeře k obří lucerně, prohlédnout si St. Wolfgang se slavným kostelem a vyřezávaným Pachlerovým oltářem a hlavně navštívit adventní trhy ve všech třech městečkách, z nichž každé má svůj vánoční symbol: St. Wolfgang lucernu, St. Gilgen 11 m vysokou červenou svíci a Strobl svítící komety. Po jezeře se budeme pohybovat lodí. Odjezd do ČR, návrat kolem půlnoci.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: