Pohádkové Dolomity

Slevy

  • first minute 6% do 10. 1.
  • first minute 4% do 10. 2.
  • first minute 3% do 10. 3.
  • Seniorská sleva 55+: 300 Kč (nesčítá se s jinými slevami)

Cena zahrnuje

  • 3x nocleh v 3* hotelu Zum Löwen - dvoulůžkové pokoje
  • 3x polopenze
  • doprava - klim. bus
  • průvodce
  • povin. poj. CK

Cena nezahrnuje

  • místní taxa - platí se na místě
  • informace: v ceně nejsou vstupy, lanovky v ceně cca 80 EUR

ROMANTICKÉ ZÁMKY, MALEBNÉ HORY A BÁJEČNÉ LÁZNĚ


Krásná oblast Jižního Tyrolska - oblast Dolomit v kombinaci s "jablečnou cestou" v oblasti Merana nádhernými horskými loukami s rázovitými farmami a příjemný 3*hotel s bazénem a wellnessem budou tvořit báječné zázemí našemu zájezdu. Pojeďte si užívat do kouzelných Dolomit.

Program zájezdu

1. den: Odjezd večer, noční přejezd do Rakouska a Itálie
2. den: Atraktivní trasa přes průsmyk Reschenpass, v jehož blízkosti se nachází jedno z nejfotografovanějších míst v oblasti - věž kostela ze zatopené vesnice Graun vyčnívající z vln přehrady a zrcadlící se vrcholek Ortleru. Pokračování údolím Vinschgau do Merana. Hrad Tirol nad Meranem, který dal Tyrolsku jméno - srdce historického Tyrolska. Prohlídka neogotického zámku a zahrady Trauttmansdorf, který si oblíbila i císařovna Sisi. Řadu pozoruhodných exemplářů rostlin je možno pozorovat z vyhlídkové plošiny, která se jako letící pták vypíná nad více než pěti tisíci rostlinnými druhy. Věhlasné malebné lázeňské městečko Merano obklopené prstencem hor a plné zahrad se subtropickými rostlinami - pěší procházka zdejšími půvabnými zahradami. Odjezd na nocleh.
3. den: Dnes přejedeme k Bolzanu a vyjedeme lanovkou na náhorní plošinu Ritten, která je známá pod názvem "Riviéra Dolomit". Pokocháme se místní krásnou krajinou, oblast Rittenu je ideální vyhlídkový balkón naproti Dolomitům a budeme pokračovat horským vláčkem do Colaba. Odtud budeme absolvovat lehkou turistickou vycházku k místní světoznámé atrakci - jedinečným zemským pyramidám. Vrátíme se do Bolzana, prohlédneme si centrum města a vrátíme se do hotelu.
4. den: Dnes si užijeme pobyt v okolí našeho hotelu. Naše městečko Meltina hnízdí uprostřed horských luk a kaštanových lesů na jednom z nejkrásnějších jihotyrolských plató Monte Zoccolo. Absolvujeme cca dvě a půl hodinovou procházku po okolních typických farmách krásnou krajinou, kde se na loukách pasou haflinci a kulisu tvoří fantastické vrcholy hor. Odpoledne budeme moci relaxovat v lázních v Meranu s řadou bazénů, kde najdete i radonovou vodu. Návrat na nocleh.
5. den: Seis - Seiser Alm - místo s nevyčerpatelnými možnostmi pro turistiku všech stupňů náročnosti. Dostanete se do regionu luk, který je kolem dokola obklopen skupinami Dolomit a patří k nejrozsáhlejším a nejhezčím v Evropě. V oblasti je řada lanovek, které vás přiblíží k výšinám, např. na Spitzbühel. Oblast Schlernu nabízí kouzelné možnosti. Odjezd přes Rakousko do ČR
6. den: Návrat v časných ranních hodinách.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: