Polsko - jantarové pobřeží

Slevy

  • first minute
  • Seniorská sleva 55+: 300 Kč (nesčítá se s jinými slevami) (sleva: -300 Kč)

Cena zahrnuje

  • 6x nocleh v komplexu Jantar-Spa - dvoulůlžkové pokoje Komfort
  • 4x plná penze, 2x polopenze
  • doprava – klim. bus
  • průvodce
  • povin. pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • příplatek na jednolůžkový pokoj 1.580 Kč (příplatek: 1580 Kč)
RELAX A PROCHÁZKY - JANTAR SPA HOTEL A JANTAROVÉ POBŘEŽÍ
V příjemném resortu Jantar hotel a Spa budete moci relaxovat, ale zároveň budete moci poznat i oblast zdejšího pobřeží Baltského moře. Ti otužilí se budou moci vykoupat na zdejších plážích, ale po celou dobu pobytu budete moci využívat solný bazén v resortu. Resort nabízí i celou řadu fyzioterapeutických procedur.
Niechorze je oblíbené přímořské městečko na polském pobřeží Baltského moře. V blízkosti jezera Liwia Łuża, cca 4 km severovýchodně od centra Rewalu, kam se lze pohodlně dostat silničním Retro vláčkem.

Stravování: polopenze

polopenze ( snídaně a večeře formou bufetu)

Ubytování: hotel

SPA hotel JANTAR
Vybavení: recepce, jídelna s kavárnou, Wellness a SPA centrum: whirpool, solanka- bazén se slanou vodou 30 *C, plavecký bazén, sauna. Za poplatek masáže a lázeňské procedury. Půjčovna jízdních kol.
Pláž: cca 200 m od hotelu, písčitá pláž je zdarma
Ubytování: 2-lůž. pokoje s možností 1 přistýlky. Všechny 2-lůž.pokoje mají balkón nebo terasu, TV-SAT, lednici, plážový set, připojení k internetu. Zařízení je také vhodné pro tělesně postižené (bez barierové pokoje) ,výtah. Pokoj Ekonom má 2 oddělená lůžka. Pokoj Komfort je prostornější a má manželské dvoulůžko, možnost přistýlky – rozkládací křeslo!!
Stravování: polopenze ( snídaně a večeře formou bufetu)

Program zájezdu

1. den: Odjezd v ranních hodinách, přejezd do Polska a přejezd Polskem k Baltskému pobřeží do Niechorze, ubytování, krátká procházka v místě ubytování, relaxace v solném bazénu, nocleh.
2. den: Dnešní den budete mít volno na relaxaci, procházky po pláži, koupání v moři nebo v solném bazénu resortu. Můžete si objednat i některou z nabízených procedur. Nocleh.
3. den: Dnes si uděláme výlet do Wolinského národního parku, který se vyznačuje velmi rozmanitou krajinou, je stanovištěm více než dvou set druhů ptáků (ve znaku má mořského orla) a mnoha zvířat. Budete si moci vybrat z několika možných tras, které vás dovedou k mohutným dunám, kde se písek nahromadil do útvarů podobných útesům, provedou nás po baltském pobřeží, kde se třeba budete moci i vykoupat. Neobyčejná příležitost v pohodě si užít zdejší mořské pobřeží. Před tím si ale ještě prohlédneme Štětín - významné přístavní město. Štětín však neleží na mořském pobřeží, ale na řece Odře, nedaleko jejího ústí do Baltu. Přesto zde můžete potkat zaoceánské lodě, ale také poznat tvář hanzovního města. Štětín je architektonicky atraktivní, velkou část města navrhl baron Georges-Eugéne Haussmann, který navrhl urbanistický plán Paříže. Uvidíte zde třeba Zámek pomořanských knížat, velkou gotickou katedrálu svatého Jakuba a projdete se po Walech Chrobrego - promenádě s nádherným výhledem na řeku Odru a přístav. Stojí zde i Muzeum Morskie. Večer návrat do hotelu.
4. den: Stojí za to seznámit se i s dalšími poklidnými letovisky této oblasti, která nabízejí kouzlo svého nedotčeného okolí. Mielno je městečko, které má z jedné strany Balt, z druhé strany ho omývají slané vody jezera Jamno. Na pobřežní promenádu shlížejí roztroušené prázdninové vily z období belle époque a celé pobřeží vybízí k procházkám. Městečko Darlowo si jako jediné v oblasti udržuje svůj středověký Rynek a historický plán ulic. Najdeme zde krásně zrekonstruovanou radnici i gotický Mariánský kostel s hrobkou krále Erika VII, aristokrata místního původu. Hrad pomořanských knížat ze 14. stol. je nyní sídlem Regionálního muzea a ojedinělou stavbou je dvanáctiboká kaple sv. Gertrudy ze 17. stol. Návrat do hotelu, relaxace, možnost využití některé z procedur. Nocleh.
5. den: Relaxace, volno, fakultativně možnost procházky okolo jezera Liwia Luža, možnost navštívit valy z 2. sv. války. Nocleh.
6. den: Místním busem nebo úzkokolejkou si vyjedeme do městečka Trzesacz, které je známé ruinou kláštera postaveného na přelomu 14. a 15. stol. Nyní se jeho romantické zbytky vypínají na ostrohu nad mořem. Poté se vydáme po pobřeží Baltského moře, cesta vede na duně, místy lesem s mnoha výhledy na moře a pláže, do dalšího letoviska na pobřeží Rewalu. Poté budeme pokračovat k majáku v Niechorze, kde se z ochozu z výšky 37 m rozprostírá kruhový výhled. Nedaleko majáku je i park miniatur s modely všech polských majáků. Relacaxe, nocleh.
7. den: Po snídani odjezd do ČR, návrat v nočních hodinách.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: