JÁNSKÉ LÁZNĚ - HOTEL TERRA***SUPERIOR - ČT - NE - VÍKENDOVÝ POBYT 4 dny / 3 noci

Česká republika Česká republika

žádný termín od 5. prosince 2019

4 -denní zájezd

ubytování:hotel ***

doprava:vlastní

strava:polopenze

od 4 820 Kč

Cena zahrnuje

  • 3x nocleh v pokoji s vlastním příslušenstvím
  • 3x polopenze
  • léčebný plán (1x klasická masáž částečná, 1x havajská masáž částečná, 1x rašelinový zábal, 1x celková přísadová koupel)
  • vstupné do fitness centra (2 hodiny denně)
  • vstupné do Aquacentra (2 hodiny denně)
  • zapůjčení županu
  • poukázka na kávu v lázeňské Kolonádě
  • bezplatné Wi-Fi

Cena nezahrnuje

  • lázeňská taxa - platí se na místě
Janské Lázně jsou světoznámým lázeňským městem a současně druhým nejlépe hodnoceným lyžařským střediskem v České republice. Jsou jedinými lázněmi na české straně Krkonoš.
Klidné městečko s nevšední historií se rozkládá na úpatí Černé hory (1.299 m. n. m.), na jejíž vrcholek vede přímo z města kabinová lanová dráha. Díky nově vybudovaným lanovkám, vlekům i běžeckým lyžařským tratím se město stalo špičkovým sportovním a rekreačním střediskem a ideálním východiskem do nejvyšších českých hor Krkonoš jak v zimě pro lyžaře, tak v létě pro cyklisty i pěší turisty.
Léčivým zdrojem je termální prostá minerální voda hydro-uhličitano-vápenato-sodného typu o teplotě 27,5° C, vyvěrající zde jako Janův a Černý pramen a zásobující vodoléčebné procedury a bazény, vč. nového rehabilitačního bazénu s vodní plochou 230 m2 a hloubkou 1,2 až 1,5 m, který je součástí AQUACENTRA. Zde jsou dále návštěvníkům k dispozici různé vodní atrakce jako vodní clona, protiproud, masážní a perličková lůžka a dva whirpooly, z nichž jeden má teplotu 32°C, sauna a parní box.
V současné době se léčí v našich lázních široké spektrum chorob. Jsou to onemocnění svalová, nervová, respirační, metabolická a ortopedická.

VÍKENDOVÝ RELAXAČNÍ POBYT (čtvrtek - neděle)
- pro ty, kteří nemají mnoho volného času, ale přesto hledají způsob k obnově fyzických a psychických sil v klidném lázeňském prostředí. Lázeňský pobyt lze kombinovat s procházkami v krásné přírodě Krkonošského národního parku.

Ubytování: hotel ***

UBYTOVÁNÍ V LÁZEŇSKÉM HOTELU TERRA
Hotel leží v lázeňském centru, má 70 lůžek, dvoulůžkové pokoje se sprchou nebo koupelnou a WC, dva apartmány. Budova je propojena spojovací chodbou s Lázeňským domem.
Stravování: v centrální jídelně Centrum - přes ulici. Procedury: v Lázeňském domě a Janském Dvoře.
Pokoje: Celý hotel prošel rekonstrukcí a je nově moderně vybaven

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: