Hokovce - Dudince - léčebný pobyt s výlety

Slovensko Slovensko

žádný termín od 9. října 2021

7 -denní zájezd

ubytování:hotel ***

doprava:autokarem

strava:polopenze

od 9 990 Kč

Slevy

  • first minute
  • studenti a senioři

Cena zahrnuje

  • 6x nocleh v dvoulůžkových pokojích v hotelu Park 3*
  • 6x polopenze (snídaně bufet, večeře – výběr ze 3 menu)
  • vstupní lékařská prohlídka
  • 10 procedur dle předpisu lékaře
  • doprava
  • použití vnitř. i venk. bazénu
  • průvodce
  • povinné pojištění CK
NECHTE SE HÝČKAT V HOTELU PARK V HOKOVCÍCH!
Budete pobývat v nedávno postaveném hotelovém komplexu rodinného typu - v hotelu Park 3* v Hokovcích – Dudincích, který se nachází jen 2 km od známých lázní Dudince, v příjemném klidném místě u lesoparku. Během léčebného pobytu absolvujete vstupní prohlídku a 10 procedur dle předpisu lékaře a zároveň absolvujete program, jehož harmonogram bude uzpůsoben léčebnému programu. Procedury absolvujete v léčebně relaxačním středisku přímo v přízemí hotelu. Pobyt vám zpříjemní také společenské večery a samozřejmě naše výlety.

Ubytování: hotel ***

Hotel Park 3* v Hokovcích, se nachází jen 2 km od známých lázní Dudince, v příjemném klidném místě u lesoparku. Ubytování je ve dvoulůžkových ppokojích s vl. přísl., hotel poskytuje lázeňskou péči. Během léčebného pobytu absolvujete vstupní prohlídku a 10 procedur dle předpisu lékaře a zároveň absolvujete program, jehož harmonogram bude uzpůsoben léčebnému programu. Procedury absolvujete v léčebně relaxačním středisku přímo v přízemí hotelu. Pobyt vám zpříjemní také společenské večery a samozřejmě naše výlety.

Program zájezdu

1. den: Odjezd ráno - Semily 5:00, Praha cca 7:00, Brno cca 10:00, přes Bratislavu do Hokovců, ubytování, odpočinek, nocleh.
2. den: Vstupní prohlídka, odpočinek, procházka do blízkých lázní Dudince – římské lázně a sirné prameny. Nocleh.
3. den: Vedle léčebného a odpočinkového programu vás čeká půldenní výlet na zámek Sv. Anton se zachovalými interiéry a historickým nábytkem. Na zámku sídlí lesnické a myslivecké muzeum s pozoruhodnými sbírkami. Velká část je věnována bydlení šlechty, loveckým zbraním a trofejím. Poté přejedeme do Banské Štiavnice – návštěva skutečného klenotu Slovenska zařazeného do seznamu UNESCO. Ve městě najdete dva hrady – Starý zámok a renezanční pevnost Nový zámok a více než 300 dalších památkových objektů. Návrat na nocleh.
4. den: Léčebný a odpočinkový program a fakultativní výlet do Štúrova – zde navštívíme termální lázně Vadaš (rozloha 24 ha, termální pramen o teplotě 39,7°C, 6 venkovních bazénů, 2 vnitřní), možnost pěší procházky do maďarské Ostřihomi - prohlídka katedrálního vrchu a monumentální katedrály. Návrat na nocleh.
5. den: Léčebný a relaxační program a půldenní výlet do Podhájské. Koupání v slovenském "Mrtvém moři", návrat na nocleh.
6. den: Léčebný program, relaxace a odpočinek, nocleh.
7. den: Odjezd v ranních hodinách, Prohlédneme si Trnavu, tzv. "Malý Řím" s unikátními sakrálními památkami – 8 kostelů v historickém centru včetně baziliky sv. Mikuláše a Univerzitního kostela, městské věže, radnice, městského opevnění a kouzelné křivolaké uličky. Přejezd do ČR, návrat do cca 24:00.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: