Adventní Vídeň a zámek Hof

Rakousko Rakousko

žádný termín od 19. listopadu 2022

2 -denní zájezd

ubytování:hotel **+

doprava:autokarem

strava:snídaně

od 3 590 Kč

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • 1x nocleh se snídaní ve Vídni
  • doprava
  • průvodce
  • povinné poj. CK
Rakouská metropole Vídeň v době krásných adventních trhů. Procházka městem: Hofburg, Michalský kostel, Opera, kostel sv. Karla Boromejského, Korutanská třída, katedrála sv. Štěpána a Graben. Navštívíte adventní trhy na řadě náměstíček, největší na Radničním náměstí. možno navštívit i některé z muzeí, popř. metrem zajet na Schönbrunn, kde se koná další adventní trh. Po Vídni se budeme pohybovat metrem a pěšky.

Program zájezdu

1. den: Odjezd časně ráno, přejezd do Vídně. Zde si užijete rakouskou metropoli Vídeň v době krásných adventních trhů. Procházka městem: Hofburg, Michalský kostel, Opera, kostel sv. Karla Boromejského, Korutanská třída, katedrála sv. Štěpána a Graben. Navštívíte adventní trhy na řadě náměstíček, největší na Radničním náměstí. Možno navštívit i některé z muzeí, popř. metrem zajet na Schönbrunn, kde se koná další adventní trh. Do centra Vídně se dostaneme i po Vídni se budeme pohybovat metrem a pěšky. Nocleh.
2. den: Ráno se vydáme k Císařskému zámku Hof – klenotu barokní architektury, největšmuí venkovskému sídlu Habsburků s největším komplexem barokních terasovitých zahrad (7) v Rakousku. Vánoční trh se odehrává na arkádovém zámeckém nádvoří, kde atmosféru často dokresluje i sborový zpěv vánočních koled. Více než stovka stánkařů z různých spolkových zemí Rakouska i z přeshraničních oblastí každoročně nabízí tradiční řemeslné i umělecké výrobky, vánoční ozdobičky, svíčky, dřevěné hračky i vánoční pamlsky a občerstvení. Otvírá se zde i vánoční vesnička, a v rozlehlých zahradách najdete spousty vánočních stánků, ale také prostor k příjemným procházkám. Prostor zámku Hof, jeho zahrad a navíc zámeckého dvora (statku) je velmi rozlehlý. Občerstvit se budete moci nejen u stánků, ale i v několika restauracích. Odjezd, příjezd v noci.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: