POHODOVÉ JIŽNÍ MAĎARSKO - HARKÁNY

Slevy

  • first minute

Cena zahrnuje

  • 4x nocleh
  • 4x polopenze v hotelu 3* - dvoulůžkové pokoje s vlastním soc. zařízením
  • uvítací přípitek
  • doprava - klim. bus
  • průvodce
  • povinné pojištění CK
NECHTE SE HÝČKAT
Maďarsko má vždycky co nabídnout, ale chcete-li několik typů, co nesmíte vynechat, potom to je setkání s paprikou, která je nejčastěji spojována právě s Maďarskem, s vínem – v našich zájezdech vám nabízíme právě nejlepší a nejslavnější vinné oblasti, např. Villány -Siklós, a k dobrému jídlu a pití patří také příjemný odpočinek a ten v termálech je určitě dobrou volbou. Tak pojeďte s námi vychutnat „pohodové Maďarsko“!

Stravování: polopenze

polopenze

Ubytování: hotel

hotel - dvoulůžkové pokoje s vl. přísl.

Program zájezdu

1. den: Odjezd večer, noční přejezd.
2. den: Ráno příjezd do Harkán. Navštívíme zdejší areál s venkovními a krytými bazény s termální vodou a bazénkem pro perličkovou koupel, je zde také sauna, tobogán, brouzdaliště a dětské hřiště. Teplota termální vody je 36 – 45°C, sladké vody cca 24 – 27°C. Před večeří welcome drink. Nocleh.
3. den: Mariagyud – nejstarší poutní místo v Maďarsku - prohlídka. Odjezd k návštěvě města Pécs – Pětikostelí, které je patrně po Budapešti nejpůvabnějším maďarským městem a pyšní se mnoha galeriemi a muzei. Budete mít možnost navštívit ohromný čtyřvěžový dóm, Belvárosi templom – nyní katolický kostel, dříve mešitu paši Kasima Gáziho a např. Csontváryho muzeum, kde je řada Csontváryho velkorozměrných pláten – jedním z nejpůsobivějších je obraz mostarského mostu. Na závěr dne budeme opět relaxovat v lázních v Harkánech. Nocleh.
4. den: Dnes budeme putovat po první a asi nejslavnější vinné cestě v Maďarsku – Villány – Siklós, která zahrnuje asi jedenáct vesnic a prochází krajem, který vykazuje jednu z největších koncentrací vinohradů a sklípků v zemi. V městečku Siklós si prohlédnete působivý středověký hrad. V typické vinařské vísce Villány budeme moci navštívit muzeum vína, ale hlavně celou řadu vinných sklepů, kde v jednom z nich budete moci proslulá villánská vína ochutnat. Vydechneme si potom v sochařské galerii pod širým nebem. Vrátíme se do Harkán, kde se opět budeme věnovat lenošení v místních lázních. Nocleh.
5. den: Relaxace v lázních, na závěr fakultativně posezení v typiclé czárdě s možností ochutnávky maďarských specialit (např. pečená kachna), poté odjezd.
6. den: Příjezd v časných ranních hodinách.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: