ŠPANĚLSKĚ SLAVNOSTI FALLAS

Španělsko Španělsko

žádný termín od 15. března 2018

9 -denní zájezd

ubytování:hotel

doprava:autokarem

strava:snídaně

od 10 240 Kč

Slevy

  • first minutefirst minute 6% do 10.1.
  • first minute4% do 10.2.
  • first minute3% do 10.3.
  • Seniorská sleva 55+: 300 Kč (nesčítá se s jinými slevami) (sleva: -300 Kč)

Cena zahrnuje

  • 5x nocleh v aparthotelu - dvoulůžkové ložnice v apartmánech vybavených společnou kuchyňkou a sociálním zařízením
  • 1x tranzitní ubytování v hotelu
  • 5x polopenze formou bufetu + nápoje (pivo, víno nebo voda)
  • doprava - klim. bus
  • průvodce
  • povinné poj. CK

Cena nezahrnuje

  • fakultativní výlet
NEJSLAVNĚJŠÍ SLAVNOSTI VALENCIE
Jarní Španělsko s dozrávajícími pomeranči, a probouzející se přírodou je báječné samo o sobě. Když k tomu ale přibydou neopakovatelné španělské slavnosti jako jsou Fallas, nedá se Španělsku odolat.

Program zájezdu

1. den: Ráno odjezd z ČR. Trasa dle nástupních míst, buď přes Německo a Francii nebo přes Rakousko, Itálii a Francii.
2. den: Ráno příjezd do Barcelony(UNESCO)– prohlídka města: gotická čtvrť s katedrálou sv. Eulálie, Las Ramblas, Montjuic, Antonio Gaudí – Sagrada Familia, domy ve městě, Kolumbův památník, přístav. Příjezd do Oropesy ve večerních hodinách. Ubytování v aparthotelu. Večeře, nocleh.
3. den: Prohlídka Oropesy (přístav, staré město, aréna). Výlet do Peniscoly - kouzelného přímořského městečka s dominujícím středověkým templářským hradem stojícím na skále nad mořem, malebný kostel a klikaté kamenné uličky. Večeře, nocleh.
4. den: Dnes vás čekají nádherné španělské slavnosti Fallas. Návštěva Valencie - hlavní město valencijské oblasti a historické město nabité památkami v čele s památnou katedrálou - prohlídka. Účast na oslavách "Las Fallas" - slavnostní průvody, překrásná výzdoba, atrakce, ohňostroj, možnost účasti na býčích zápasech (fakultativně). Návrat ve večerních hodinách. Návrat, večeře, nocleh.
5. den: Volno k pobytu v přímořském letovisku. Fakultativně výlet na trhání pomerančů - zažijte kouzlo pomerančových sadů v době, kdy se pomeranče sklízejí a vychutnejte si chuť pomeranče vlastnoručně utrženého ze stromu. Návrat na večeři. Poté odjezd do Burriany na pálení soch, které se koná vždy v noci na sv. Josefa. Nocleh.
6. den: Návštěva Cabanes a Benicasimu. Nejprve výjezd do pohoří Desierto de las Palmas - prohlídka kláštera řádu Bosých Karmelitánů v Benicasimu - návštěva likérky, kde se dodnes vyrábí likéry a vína podle původní karmelitánské receptury. Součástí prohlídky je ochutnávka z 9 soudků. V městečku Cabanes navštívíme továrnu na výrobu turrónů (typická španělská sladkost - hlavně vánoční) - krátká prohlídka továrny a ochutnávka včetně možného nákupu. Večeře, nocleh.
7. den: Ráno odjezd, nejprve na prohlídku vyhledávaného a krásně položeného kláštera Montserrat s černou Madonou. Krátká návštěva ministátu Andorra (kouzelná krajina, daňový ráj). Přejezd do Monaca.
8. den: Prohlídka Monackého knížectví, při které poznáte všechny místní zajímavosti - např. Jardin exotic, park sv. Antoniety, novou tržnici, knížecí palác, knížecí přístav, katedrála - bílý skvost Monaca (leží zde také princezna Grace), oceánografické muzeum, světoznámé Kasino s přilehlými parky, část tratě Formule 1, překrásné Japonské zahrady. Odjezd na tranzitní ubytování.
9. den: Přejezd do ČR, příjezd v nočních hodinách.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: