PERLY ŠVÝCARSKA

Švýcarsko Švýcarsko Ženeva

žádný termín od 8. června 2016

5 -denní zájezd

ubytování:pension

doprava:autokarem

strava:snídaně

od 7 690 Kč

Slevy

  • first minute
  • Seniorská sleva 55+: 300 Kč (nesčítá se s jinými slevami) (sleva: -300 Kč)

Cena zahrnuje

  • 2x nocleh - dvoulůžkové pokoje
  • 2x snídaně
  • doprava – klim. bus
  • průvodce
  • povinné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • jednolůžkový pokoj - 1.500 Kč (příplatek: 1500 Kč)
FANTASTICKÁ KRAJINA HORSKÝCH VRCHOLŮ: MATTERHORN, MONT FORT…
Pojeďte s námi do kouzelné horské krajiny, které vévodí slavná silueta Matterhornu. Naše putování bude provázet zvonění kravských zvonců a snad budeme mít štěstí a zaslechneme i troubení obrovských horských rohů. Zhluboka se nadechneme a vyrazíme k horským velikánům.

Program zájezdu

1. den: Odjezd vpodvečer, přejezd do Švýcarska.
2. den: Příjezd k Ženevskému jezeru – středisko Montreux – výjezd ozubnicovou železnicí na Rochers de Naye (2.045 m) - z vrcholu se otvírá panoramatický rozhled na švýcarské a francouzské Alpy a rozlehlé Ženevské jezero. Poté procházka mondénním střediskem po nábřežní promenádě lemované palmami k hradu Chilon. Přejezd k městu Sion – prohlídka – historický střed města s dominantou dvou hradů, katedrála Notre Dame du Glarier (15. stol.), radnice. Odjezd na ubytování, nocleh.
3. den: Celodenní pobyt v oblasti Zermattu. Z Tasche možnost vláčkem nebo pěšky do Zermattu. Odtud je možno fakultativně vyjet horským vlakem na Gornergratt (3.100 m) s krásnými výhledy na Matterhorn, Monte Rosu a další vrcholy, nebo zubačkou na Klein Matterhorn (4.478 m), popř. je možno si vyjít pěšky – např. k soutěsce Gornerschlucht. Nocleh.
4. den: Ráno odjezd přes průsmyk Simplon do jižní části Švýcarska – kantonu Ticino k Lago Magiore – zastávka v Locarnu – mondénním letovisku – fakultativně lanovka k poutnímu kostelíku Madona del Sasso nebo lodí na ostrovy Brisago s jednou z nejkrásnějších švýcarských zahrad. Caslan – čokoládovna s prodejnou vyhlášené švýcarské čokolády. Poté přes Chur a SRN zpět. Noční přejezd.
5. den: Návrat dopoledne.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: