OMIŠ – HOTEL BRZET***

Chorvatsko Chorvatsko

žádný termín od 1. ledna 0001

8 -denní zájezd

ubytování:hotel ***

doprava:vlastní

strava:polopenze

Slevy

  • dítě do 2 let zdarma
  • slevy pro děti od 2 do 10 let:
  • 1 dítě se dvěma dospělými osobami na pokoji -50% (sleva již odečtena v ceníku)
  • 1 dospělá osoba s 1 dítětem nebo 2 samotné děti na pokoji – dítě vždy 30% (sleva již odečtena v ceníku)
  • sleva 3. dospělá os. na pokoji – 20% (sleva již odečtena v ceníku)
  • first minute: 6% z ceny pobytů (bez příplatků) do 31. 1. 2019
  • first minute: 5% z ceny pobytů (bez příplatků) do 28. 2. 2019
  • first minute: 3% z ceny pobytů (bez příplatků) do 31. 3. 2019

Cena zahrnuje

  • 7x nocleh
  • 7x polopenzi (snídaně formou švédských stolů, večeře výběr ze 3 menu, salátový bufet, nápoje - bílé a červené víno, džus, voda)
  • využívání klimatizace
  • každodenní úklid pokojů

Cena nezahrnuje

  • povinné: pobytové taxy (platba na místě) - 1,1 € / dosp. os./noc (příplatek: 1,1 €)
  • povinné: pobytové taxy (platba na místě) - děti 12-18 let 0,55 € / noc (příplatek: 0,55 €)
  • děti do 12-ti let taxu neplatí
  • dopravu (možnost přikoupení)
  • cestovní pojištění (možnost přikoupení)

Výlety

  • Omišská riviéra nabízí nepřeberné množství různých výletů. Můžete vyzkoušet lodní výlety na ostrov Brač nebo Hvar, neméně atraktivní jsou výlety podél moře na Makarskou. Z celé střední Dalmácie se hosté sjíždějí do Omiše, aby vyzkoušeli rafting na řece Cetině - vhodné pro úplné začátečníky i děti od 7 let. Pokud raději volíte prohlídku pamětihodností nebo přírodních úkazů, pak nesmíte vynechat návštěvu Splitu, Dubrovníku, Medugorje či vodopádů Krka nebo Kravica.
Omiš je typické středomořské městečko se starobylým historickým středem i s novými částmi. Je obklopeno tamaryšky a borovicovými háji a leží u ústí řeky Cetine. Leží v podstatě na půli cesty mezi nejznámějšími turistickými centry střední Dalmácie mezi Splitem a Makarskou. Má zajímavou a dobrodružnou historii již od antických časů. Ve středověku zde byl vybudován nikdy nedobytý hrad proslulých omišských pirátů, kam se můžete vyšplhat nad město a pokochat se krásným výhledem. Dole ve městě najdete řadu útulných restaurací, kavárniček, barů a spoustu obchůdku včetně barevné tržnice se spoustou ovoce.

Stravování: polopenze

Formou polopenze v moderní a příjemné hotelové restauraci, která je umístěna uprostřed hotelového komplexu mezi pavilony. Posedět můžete uvnitř restaurace nebo na venkovní terase. Snídaně formou švédských stolů a večeře výběr ze 3 menu, salátový bufet. V ceně večeře jsou zahrnuty nápoje (bílé a červené víno, džus, voda). Za příplatek možná plná penze včetně nápojů. V termínech 15.06.-14.09.2018 jsou nápoje formou samoobslužného pultu, v ostatních termínech jsou servírovány.

Ubytování: hotel ***

Hotel Brzet je hotelem pavilonového typu, najdete ho ve stejnojmenné části Omiše na klidném a tichém místě a hlavně v těsné blízkosti moře. Obklopen je borovicovým lesíkem, jehož stáří je více jak 100 roků. Hotel se skládá ze 3 ubytovacích pavilonů, součástí je centrální recepce, centrální restaurace s terasou a kavárnou, na recepci je k dispozici Wi-Fi, parkování je zajištěno na vlastním hotelovém parkovišti.
Jedná se o moderní a oblíbený hotel především mezi českou klientelou. Je vhodný pro pobyt rodin s dětmi i starších klientů. Vybavením i kvalitou služeb jistě uspokojí i náročné klienty a to za rozumnou cenu.
Přímo před hotelem ve vzdálenosti asi 30 m se nachází oblázková pláž. Do centra Omiše vede podél moře 800 metrů dlouhá promenáda. V městečku Omiš najdete spoustu restaurací, obchodů a stánků s všemožným sortimentem. Večerní procházka po Omiši pod kolmo se pnoucími skalami určitě bude pro každého nezapomenutelným zážitkem a zpestřením dovolené. MÁM DOTAZ
UBYTOVÁNÍ: Stejně jako hotelová restaurace tak i ubytovací kapacity byly nově rekonstruované. Vybavené jsou moderním nábytkem, soc. zařízením, klimatizací, chladničkou, televizí se satelitem, fénem na vlasy a balkonem s na mořskou stranu.
PLÁŽE: Vzdálenost hotelu Brzet od pláže je 20 až 30 metrů !!! , dle příslušného pavilonu. Pokud se vydáte pěšky podél moře do Omiše, přijdete po 8 až 10-ti minutách na velikou městskou pláž v Omiši s jemným pískem a velmi pozvolným přístupem do moře - ideální pro rodiny s malými dětmi. Tato pláž je vyhledávána hosty ze širokého okolí. Naopak na druhou stranu od hotelu objevíte přírodní, méně navštěvované oblázkové pláže s minimálním počtem návštěvníků.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: