Kouzlo adventu v jižním Tyrolsku a termály

Itálie Itálie Trentino

žádný termín od 26. listopadu 2020

4 -denní zájezd

ubytování:hotel ***

doprava:autokarem

strava:polopenze

od 5 990 Kč

Slevy

  • first minut

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování v hotelu - dvoulůžkové pokoje
  • 2x polopenze
  • doprava
  • průvodce
  • povin. poj. CK

Cena nezahrnuje

  • místní taxa
V Jižním Tyrolsku jsou ty nejkrásnější vánoční trhy, na tom se shodne většina návštěvníků. Vánoční trhy mění obce a města Jižního Tyrolska v předvánočním čase na pohádková místa: Ve vzduchu se vznáší vůně čerstvě pečené štoly, jablečného štrúdlu, svařeného vína a punče, stánky s tradičními řemeslnými výrobky a ručně vyráběnými vánočními ozdobami lákají k procházce. Navštívíte původní jihotyrolské vánoční trhy ve městech Bozenu/Bolzanu, Meranu/Merano, Brixen/Bressanone, Sterzing/Vipiteno a Bruneck/Brunico, poznáte kouzlo těchto historických měst a absolvujete cestu kouzelnou pohádkovou krajinou Dolomit.

Program zájezdu

1. den: Odjezd Semily 20:00, Praha- Černý most 21:30, Praha- Hlavní nádraží 22:00 přes Plzeň a Rozvadov do SRN a Itálie. Další nástupní místa: Železný Brod, Turnov, Mladá Boleslav, Liberec, Jablonec nad Nisou, Plzeň)
2. den: Návštěva kouzelných jihotyrolských měst Bolzano a Merano (popřípadě Brixen), vždy prohlídka krásného historického centra a návštěva typických jihotyrolských adventních trhů. Odjezd na nocleh.
3. den: Budeme si dále užívat atmosféry adventu v dalších městečkách a nezapomenutelnými adventními trhy: Vipiteno (Sterzing) a Bruneck. Návrat na nocleh.
4. den: Odjezd zpět, dle času krátká zastávka na adventním trhu například v Regensburgu, návrat v pozdních nočních hodinách.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: