HVĚZDY BAVORSKA

Německo Německo Regensburg

žádný termín od 1. ledna 0001

2 -denní zájezd

ubytování:pension

doprava:autokarem

strava:snídaně

Slevy

  • first minute 6% do 10. 1.
  • first minute 4% do 10. 2.
  • first minute 3% do 10. 3

Cena zahrnuje

  • 1x nocleh - dvoulůžkové pokoje
  • 1x snídaně
  • doprava – klim. bus
  • průvodce
  • povinné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • jednolůžkový pokoj – přípl . 450 Kč (příplatek: 450 Kč)
S PLAVBAMI PO DUNAJI.
Bavorsko je kouzelnou zemí, kde na každém kroku najdete něco kouzelného, malebného, zajímavého. I v tomto zájezdu poznáte nádherná historická místa Regensburg, Weltenburg, Pasov, krásnou přírodu Dunajské průrvy či fantastické lázně Bad Füssing.

Program zájezdu

1. den: Odjezd v časných ranních hodinách. Zahájíme prohlídkou Regensburgu – prvního hlavního města Bavorska. Více než 2000 let historie a kultury se zrcadlí v gotickém chrámu sv. Petra, v Kamenném mostu a v dobře zachovaném historickém Starém městě. Z Kelheimu budete moci absolvovat romantickou plavbu proti proudu Dunaje dunajskou soutěskou mezi místy stometrovými skalními masivy. Dunajská průrva Weltenburg je jedna z nejkrásnějších říčních krajin v Evropě, tzv. Grand Canyon východního Bavorska. Stejnojmenné benediktinské opatství patří k vrcholným dílům bavorského baroka a po jeho návštěvě budete moci ochutnat lahodné chlazené weltenburské pivo, jedno z nejstarších bavorských piv. Místní pivovar je nejstarší klášterní pivovar na světě. Altötting - nejvýznamnější poutní místo Německa. Odjezd na nocleh.
2. den: Odjezd do oblasti zvlněných kopců s mírným klimatem, malebnou krajinou a termálními lázněmi, z nichž největší a nejslavnější jsou Bad Füssing. Z podzemí z hloubky 1.000 m zde tryská léčivá voda 58°C teplá, která je základem těchto lázní. Je zde 44 termálních bazénů ve 3 areálech včetně saunového a zážitkového světa (Therme I, Europa Therme, Johannesbad a Saunahof). Koupání v jednom ze čtyř rozlehlých areálů (cca 3 hod.) Poté krátká prohlídka města na soutoku tří řek Pasau s Domem Sankt Stephan s největšími varhanami na světě, možnost okružní plavby křišťálovou lodí s nádhernými Swarovského křišťály. Odjezd zpět, příjezd v nočních hodinách.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: