DO JIŽNÍCH TYROL ZA ŠTRŮDLEM A ŠPEKEM

Itálie Itálie

žádný termín od 1. ledna 0001

5 -denní zájezd

ubytování:hotel

doprava:autokarem

strava:snídaně

Slevy

  • first minute 7% (stálí klienti 9%) do 10. 1. 2017, 5% (stálí klienti 7%) do 10. 2. 2017, 3% (stálí klienti 4%) do 10. 3. 2017 (maximální výše slevy může dosáhnout 1.200 Kč)
  • seniorská sleva: 300 Kč ( nesčítá se s jinými slevami) (sleva: -300 Kč)

Cena zahrnuje

  • 2x nocleh v hotelu
  • 2x snídaně
  • doprava klim. busem
  • průvodce
  • povinné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • pokoj 1/1 1.200 Kč (příplatek: 1200 Kč)

TRADIČNÍ FESTIVALY SPECKFEST A STRUDELFEST


Jižní Tyroly se proslavily nejen krásnou krajinou majestátných Dolomit a nádherných úrodných údolí plných vinic a jablečných sadů, která leží mezi jejich skupinami, ale také místními specialitami, jako je tyrolský špek, štrůdl, nebo různé druhy domácího chleba. I na festivaly těchto specialit vás nyní zveme.

Program zájezdu

1. den: Odjezd v nočních hodinách, přejezd do Itálie.
2. den: Údolí Schnalstal, výjezd lanovkou na ledovec Schnalstal, odkud se vám otevře nádherný výhled na okolní zasněžené vrcholy. Galerie sněžného muže Ötziho. Poté přejezd do Vipitena - procházka městem s krásnými pěšími zónami a starobylými budovami. Poté za chvilku vyjedeme lanovkou na "výletní horu Rosskopf s krásnými výhledy. Nocleh.
3. den: Dnes vás čeká nejprve návštěva festivalu chleba a štrůdlu v Brixenu a krátká prohlídka centra města a poté přejedete na jeden z vrcholných tyrolských festivalů - festival špeku. Zde se dovíte vše důležité a zajímavé o špeku, ale také ochutnáte špek od různých producentů a také speciality ze špeku. Nocleh.
4. den: Věhlasné malebné lázeňské městečko Merano obklopené prstencem hor a plné zahrad se subtropickými rostlinami. Prohlédnete si zahradu zámku Trauttmansdorff u Merana (jedna z nejkrásnějších zahrad v Itálii). Vyhlídková plošina slavného jihotyrolského architekta a designéra Mattea Thuna (plošina je umístěna vysoko ve svahu). Kdo se odváží na lávku, bude odměněn pocitem, že se volně vznáší nad zámeckými zahradami s velkolepým výhledem na Merano. - pěší procházka zdejšími půvabnými zahradami. Odjezd.
5. den: Příjezd v ranních hodinách.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: