BRETAŇSKÁ ZASTAVENÍ

Francie Francie

žádný termín od 1. ledna 0001

6 -denní zájezd

ubytování:hotel

doprava:autokarem

strava:bez stravy

Slevy

  • first minute 7% (stálí klienti 9%) do 10. 1. 2017, 5% (stálí klienti 7%) do 10. 2. 2017, 3% (stálí klienti 4%) do 10. 3. 2017 (maximální výše slevy může dosáhnout 1.300 Kč)
  • seniorská sleva 300 Kč ( nesčítá se s jinými slevami) (sleva: -300 Kč)

Cena zahrnuje

  • 3x nocleh v hotelu - dvoulůžkové pokoje s vlastním přísl. se snídaní
  • doprava – klim. bus
  • průvodce
  • povinné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • balíček 3 snídaní 520 Kč (příplatek: 520 Kč)
  • příplatek na jednolůžkový pokoj 1.800 Kč (příplatek: 1800 Kč)

KRAJ LEGENDÁRNÍCH PAMĚTIHODNOSTÍ


Bretaň je krajem legend, prehistorických památek, jedinečných katedrál a klášterů jako je Mont - St - Michel. Malebná přístavní města a svérázný lid „Malé Británie“ lákají umělce a turisty. Tento zajímavý kraj nejvíce okouzluje rozeklaným pobřežím - dramatickou scenérií západu vystaveného větrům Atlantiku - tady žijí staré keltské legendy. Zároveň je kontrastem k malebným hrázděným městečkům ve vnitrozemí. Tento zájezd vám může otevřít nový pohled na francouzskou krajinu a Francii vůbec.

Program zájezdu

1. den: Odjezd přes Prahu, Rozvadov a SRN do Francie.
2. den: Zastávka v Chartres – slavná katedrála s fantastickými sklovitrážemi, odjezd na ubytování, nocleh.
3. den: Carnac – jedno z největších nalezišť pravěkých památek na světě (3000 menhirů), poloostrov Quiberon – rozeklané útesy – krátká procházka po kouzelném pobřeží. Vannes - starobylé centrum Morbihanu - domy ze 16. stol. katedrála ze 13. stol. Nocleh.
4. den: Ráno odjezd do Dinanu středověké hrázděné domy, kouzelné Staré město s hradbami – krátká procházka. Saint Malo - přístavní opevněné město Bretaně – v historii patřilo korzárům a kupcům – procházka po hradbách a centru městečka. Návštěva opevněného kláštera Mont - St - Michel na žulovém ostrůvku uprostřed mořských písčin - po Paříži nejznámější a nejnavštěvovanější místo Francie. Odjezd na nocleh.
5. den: Ráno odjezd, příjezd do Paříže v poledních hodinách – prohlídka Paříže – možnost návštěvy Louvre nebo Muzea Orsay , poté Palais Royal, sv. Eustach, Les Halles, Centre G. Pompidou, radnice, Notre Dame, Latinská čtvrť a zpět na Concorde. Pro zkrácení vzdáleností použijeme i metro. Na závěr projížďka lodí po Seině. Odjezd.
6. den: Příjezd.

Novinky Erika Tour

Nabídky, novinky, informace...

Sledujte nás: